Dollar tester viktig motstand

Dollaren har brutt 200-dagers glidende gjennomsnitt og tester viktig teknisk motstand mot norske kroner.

Dollaren bryter sitt 200-dagers glidende gjennomsnitt og tester den viktige tekniske motstanden mot norske kroner på 5,6-nivået.Topplinjen er blitt testet tidligere, så sent som i november i fjor, men snudde da ned igjen.Brudd opp nå vil bryte den tekniske motstanden på 5,6-nivået og topplinjen i den fallende trenden som er utviklet siden juni 2010.Det er utviklet en positiv undertone i RSI-chartet, men også her må den fallende trendlinjen brytes for å bekrefte den økende stigningstakten også på lengre sikt.Et brudd opp vil i første omgang åpne for videre oppgang for dollaren mot 5,72 og 5,85 kroner. Og dollaren må stige til disse nivåene for å gi et troverdig brudd på den fallende trenden.Følg valutkursene live