Endelig børsoppgang i New York

Mye høyere boligbygging enn ventet i juni bidro til oppgang fra start på børsene i New York tirsdag. Apple stiger til ny all-time high igjen.

New York Stock Exchange - AP Photo/Richard Drew

Boligtall som var langt bedre enn ventet i juni , og mindre gjeldsstøy fra europa enn normalt, bidrar til oppgang på børsene i New York tirsdag.Dow Jones stiger 0,8 prosent til 12.487,07. S&P 500 stiger 0,8 prosent til 1.315,6 mens Nasdaq er opp 1,3 prosent til 2.799,52.Utviklingen kan du følge her. Goldman Sachs innfridde ikke og faller 2 prosent til det laveste de siste 52 ukene på 126,8 dollar. Intradag har den vært ned til 125,5 dollar.Bank of America tapte svimlende 9,13 milliarder dollar i 2. kvartal og faller 1 prosent til 9,6 dollar som er nær det laveste aksjen har vært notert det siste året på 9,53 dollar.Wells Fargo, som er USAs 4. største bank, hadde et resultat på 3,73 milliarder dollar i 2. kvartal, opp 30 prosent fra 2,88 milliarder dollar i samme kvartal i 2010. Resultat pr. aksje var 70 cent (55 cent) mens Thomson Reuters ventet et resultat på 68 cent.Selskapet melder at det har kjøpt 35 millioner egne aksjer og regner med å kjøpe mer. Aksjen stiger 1,5 prosent til 27,29 dollar.Coca Cola knuste også forventningene men er uendret i åpningen.Apple fortsetter oppgangen og setter ny all-time high igjen tirsdag. Aksjen stiger 0,8 prosent til 376,91 dollar, men er blitt omsatt så høyt som 378 dollar i åpningshandelen på Nasdaq. Det verdsetter selskapet til 349 milliarder dollar.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.