- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller fredag om tre aksjer du nå bør holde et ekstra godt øye med. To av dem har gitt rykende ferske kjøpssignaler.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Subsea 7, REC og Seadrill.- For Subsea 7 vil et brudd over 148 kroner gi et nytt kjøpssignal. REC dannet et Kr+ i onsdag = kjøpssignal. Nytt tradingkjøp på svakhet i går og brudd opp fra rekyl. Brudd over 194,8 kroner for Seadrill i går og et nytt kjøpssignal fra en triangel-formasjon, kan man lese i rapporten.Subsea 7 faller fredag 0,48 prosent til 146,30 kroner, REC stiger 3,73 prosent til 11,39 kroner mens Seadrill så langt er opp 0,10 prosent til 194,70 kroner.(Forkortelsen Kr+ og kr- brukes om en såkalt "key reversal day". Har man en Kr+ så er dagshøyeste for aksjen høyere enn den foregående, mens dagslaveste blir notert lavere enn foregående. Sluttnotering er da høyere enn foregående. For en Kr- er omvendt tilfellet)