- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller onsdag om fire aksjer du nå bør holde et ekstra godt øye med. Tre av dem har gitt rykende ferske kjøpssignal.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport onsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Subsea 7, Storebrand, REC og DnB NOR.- For Subsea 7 vil et brudd over 142,7 kroner gi kjøpssignal. Trendgulv ved 136-137 kroner. For Storebrand sin del fikk vi et breakaway gap 14. juli og deretter har aksjen konsolidert mellom 45,5-47,5 kroner. Svakhet bør kjøpes. REC dannet et positiv key reversal (kr+) i går, noe som er et kjøpssignal. Nøyaktig det samme kan sies om DnB NOR, kan man lese i rapporten.Subsea 7 stiger onsdag 1,63 prosent til 143,80 kroner, Storebrand er ned 0,15 prosent til 46,53 kroner, REC stiger 10,61 prosent til 10,47 kroner mens DnB NOR så langt er opp 2,88 prosent til 80,25 kroner.(Forkortelsen Kr+ og kr- brukes om en såkalt "key reversal day". Har man en Kr+ så er dagshøyeste for aksjen høyere enn den foregående, mens dagslaveste blir notert lavere enn foregående. Sluttnotering er da høyere enn foregående. For en Kr- er omvendt tilfellet)