- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller mandag om tre aksjer du nå bør holde et ekstra godt øye med. To av dem kan nå være i ferd med å nå viktige støttenivåer.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport mandag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Yara International, Marine Harvest og DnB NOR.- For Yara vil brudd over 320 kroner gi et kjøpssignal. På kort sikt handles aksjen innenfor en potensiell omvendt hode-skulder-formasjon med halslinje 320 kroner. Marine Harvest har nå sterk støtte ved 3,45-3,5 kroner som er interessant for tradingkjøp. DnB NOR har nå støtte i området 77-78,5 kroner, kan man lese i rapporten.Yara faller mandag 1,47 prosent til 315,20 kroner, Marine Harvest er ned 4,39 prosent til 3,44 kroner mens DnB NOR så langt er ned 1,47 prosent til 76,85 kroner.