Forskningssjef: Følg med på disse aksjene

Forskningssjef Geir Linløkken ber investorer følge med på følgende aksjer.

I dagens rapport fra Investtech ber forskningssjef Geir Linløkken leserne følge nøye med på Odfjell og AF Gruppen.Les også: Jan Petter Sissener frykter ikke børskollaps- Odfjell konsoliderer i en stor rektangelformasjon mellom cirka 34 og 56 kroner på lang sikt og en videre utvikling innenfor denne indikeres. Det er liten omsetning og svært stor spread i aksjen, og dermed vanskelig å gi noen god analyse på kort sikt. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Watch, sier Linløkken.- AF Gruppen ligger i en bred stigende trendkanal på mellomlang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har imidlertid reagert ned etter en test av taket i trendkanalen og det er etablert motstand i overkant av 50 kroner. Dette kan gi en reaksjon ned på kort sikt, og det er da ikke særlig med støtte før under 40 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Linløkken.