Friske penger i boks for Sevan

Kriserammede Sevan Marine kan foreløpig puste lettet ut. 36,1 millioner friske dollar er på vei inn på konto.

Sevan Driller. Foto: Selskapet.

Kriserammede Sevan Marine har torsdag fått bekreftelse fra Norsk Tillitsmann på at deres obligasjonslån på 36,1 millioner dollar er i havn og at utbetalingen er utført.Selskapet vil dermed være sikret arbeidskapital til september.Blant vilkårene for lånet er en stillstandsavtale med bankene og befrakterne for FPSO-fartøyet Sevan Voyageur til ut september.- Obligasjonslånet vil støtte de kortsiktige arbeidskapitalbehovene i selskapet og dets datterselskap inn i september, betinget av en endelig løsning på restruktureringssamtalene som pågår med obligasjonseierne og andre interessehavere, heter det blant annet i en melding fra Sevan.Les hele meldingen her