Frykt for hvordan de økonomiske problemene i USA skal løses bidrar til en rød start på Oslo Børs. I åpningsminuttene faller hovedindeksen 1,01 prosent og står dermed i 417,63 poeng.Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i september, har gått opp 0,02 prosent og står nå i 117,38 dollar. Store selskap som Staoiil, Hydro og Yara faller henholdsvis 0,89 prosent, 1,67 prosent og 1,27 prosent. Torsdag la cruisegiganten RCCL frem sine kvartalstall, noe som resulterte i et kursfall på hele 9,63 prosent. Fredag formiddag faller aksjen ytterligere 2,92 prosent. I andre kvartal 2011 fikk selskapet et nettoresultat på minus 6,56 millioner kroner av en omsetning på 125,69 millioner kroner.- PSI har til hensikt å heve avtalen om salg av forretningsområdet Cash Management CIT/ATM, grunnet kjøpers betalingsmislighold, skriver PSI. Denne salgsavtalen var på 190 millioner svenske kroner.PSI stiger 4,35 prosent. Usikkerheten i forhandlingene om budsjettkutt og heving av gjeldstaket preger fremdeles utviklingen på Wall Street. Torsdag falt Dow Jones 0,51 prosent til 12.240,11 poeng mens den teknologitunge Nasdaq-indeksen la på seg 0,05 prosent før den sluttet på 2.766,25 poeng. S&P 500 endte uforandret.Republikanerne i Kongressen utsatte sent torsdag kveld en avstemning om sitt forslag om en sparepakke fordi de mangler støtte i sitt eget parti.Etter flere timer med intense forhandlinger bak lukkede dører greide ikke den republikanske presidenten i Representantenes hus, John Boehner, å få nok av de mest konservative Tea Party-medlemmene til å støtte hans forslag. Uten støtte fra Tea Party-aktivistene vil ikke forslaget få flertall i en avstemning i Representantenes hus.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .