Har ingen planer om å dumpe REC-aksjene

REC er med å trekke Orkla-resultatet kraftig ned. Men å selge seg ut av solselskapet er overhodet ikke aktuelt all den tid aksjen ligger med brukket rygg. Det uttaler Orkla tirsdag.

Logo REC - fra selskapet

Orkla-konsernet har ingen planer om å selge sine aksjer i REC all den tid aksjekursen på sistnevnte er så lav som den er nå. Det sier konsernsjef Bjørn Wiggen i Orkla onsdag.- Orkla har ingen planer om å selge sine aksjer i Renewable Energy Corp. på dagens lave aksjekurser. Vi jobber for å forbedre aksjonærenes verdier (i REC), og derigjennom Orklas verdier, sa Wiggen på onsdagens resultatfremleggelse ifølge Reuters.REC har i løpet av våren og sommeren falt til drøyt 9 kroner fra 22 kroner i februar - et fall på snaue 60 prosent. Tirsdag satte aksjen ny all time low igjen da den ble omsatt til 7,70 kroner.I 2007 var aksjen på over 200 kroner.