Har klokkertro på følgende aksjer

- Vi tror det er riktig å satse på solide og likvide aksjer, sier Sigma-forvalter Jan Gabrielsen, og avslører hvilke tre verdipapirer han har mest tro på fremover.

Foto: Finansavisen

Sigma-forvalter Jan Gabrielsen sier til Finansavisen fredag at han har tro på RCCL, PGS og svenske ABB fremover. Han tror mye av usikkerheten som har herjet markedet er i ferd med å gi seg.- Det har vært ganske negativ stemning i hele sommer. Nå får vi vel unnagjort krisepakken for Hellas i ettermiddag og løsning om gjeldstak i USA om kort tid, og dermed fjernes mye av sommerens usikkerhet. Men med den usikkerheten vi fortsatt har, tror vi det er riktig å satse på solide og likvide aksjer, sier han.En av Gabrielsens favoritter, PGS, kom nylig med positivt resultatvarsel. Forvalteren tror aksjen kan stige fremover.- Vi har hatt tro på PGS lenge, og venter bedre resultater litt raskere enn konsensusestimatene, sier Gabrielsen.