Her er månedens KANON-aksjer

Juni måned ble mer volatil og humpete enn mange hadde ventet. Her er imidlertid aksjene du burde lastet opp med da måneden tok til.

Børs

Oslo Børs har lagt bak seg en relativt volatil og usikker juni måned, preget av Hellas-uro og mye nedtur. Totalt sett i juni falt OSEBX-indeksen med 3,59 prosent.Enkelte aksjer fikk det da også skikkelig røft, som for eksempel Sevan Marine og Norwegian, som begge falt rundt 40 prosent.For disse aksjene var imidlertid juni måned for det meste en positiv reise:1. Mamut- steg 65,37 prosent i juni måneden2. Algeta - steg 34,20 prosent i juni måneden3. IGE Resources - steg 33,33 prosent i juni måneden4. Wilh. Wilhelmsen - har steget 13,07 prosent i juni måneden5. PSI Group - steg 12,35 prosent i juni månedenOgså Copeinca, NavaMedic og Hurtigruten var blant aksjene som steg mest i juni 2011.På Oslo Axess ble Aqua BioTechnology månedens mest solide aksje med en oppgang på 22,59 prosent.Periscopus AS ved Trygve Hegnar eier 28,25 prosent i HRG (Hurtigruten).

Nyheter
Børs