Sterk kjøp-anbefaling og 77 prosent oppside

Terra Markets rykker ut med kjøps-anbefaling på to aksjer på Oslo Børs. Oppsiden for dem begge skal være meget hyggelig.

Foto: Scanpix

Analytiker Vilis Eizentas i Terra Markets er meget positiv til Norwegian og tror Q3-2011-resultatene vil bli de beste fra selskapet noen sinne.- Risk/reward-ratioen er meget attraktiv. Det fundamentale bildet er intakt på lang sikt, og vi venter 3. kvartal til å bli beste noen sinne, skriver Eizentas i en analyse.Terra beholder kursmålet på 160 kroner, og opererer med en sterk kjøp-anbefaling på Norwegian. Aksjen er uendret mandag på 105,50 kroner og dermed tror Terra på en oppside på over 51 prosent.Meglerhuset er også meget positiv til DNO International.- Vi forventer en intens nyhetsoppdatering fra selskapet i tiden fremover. Resultatene fra to letebrønner i Kurdistan i Q3 kan gi nye store oppdagelser, det bør komme flere eksportbetalinger fra Irak, og notering i London kan gi økt interesse og likviditet i aksjen, skriver meglerhuset i sin analyse ifølge Stocklink.Terra Markets opererer med kjøp på DNO og har et kursmål på 10,60 kroner. DNO er opp 0,50 prosent mandag til 5,99 kroner og Terra tror dermed på en oppside for oljeselskapet på nærmere 77 prosent.