Kraftig nedtur for RXT etter aksjesalg

I løpet av 2010 falt aksjen med over 98 prosent. Fredag er hardt prøvede RXT solid ned etter nyhet om stor aksjesalg.

Seismikk-båten Bourbon, Reservoir Exploration Technology - Foto: Selskapet
Børs

Fredag meldes det at Cheyne Capital Management har solgt 429.988 aksjer i Reservoir Exploration Technology, RXT.Salget ble gjort torsdag til en kurs på 2,21 kroner per aksje. Cheyne sitter etter salget på 500.533 aksjer i selskapet.Fredag kom også nyheten om at finanstilsynet nå har politianmeldt Nordea Bank Norge, First Securities, Fondsfinans og Svenska Handelsbanken (filial i Norge) for mistanke om udekket shorthandel i RXT.Aksjen faller 4,29 prosent fredag til 2,01 kroner. RXT er ned 16,25 prosent den siste måneden - 50 prosent det siste året - og har siden toppen falt 99,97 prosent.

Nyheter
Børs