Kutter to kursmål - gjentar kjøps-anbefaling

Goldman Sachs og Bank of America kutter kursmålet på to aksjer på Oslo Børs, mens UBS anbefaler kjøp av gigant med nærmere 32 prosent oppside.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP

Meglergiganten Goldman Sachs har besluttet å kutte kursmålet på Orkla fra 53,80 kroner til 52,10 kroner, melder Dow Jones Newswires og SIX News.Bevegelser i aksjekursen blant børsnoterte eiendeler, samt en revurdering av unoterte eiendeler skal være bakgrunnen for nedjusteringen.Goldman opererer med salgs-anbefaling på Orkla. Aksjen er ned 1,16 prosent til 51,20 kroner på Oslo Børs onsdag.Samtidig melder Bank of America at de kutter kursmålet på Norsk Hydro fra 40 kroner til 38 kroner. Underperform-anbefalingen beholdes. UBS hever på sin side kursmålet på Telenor fra 116 kroner til 118 kroner og gjentar kjøp.Sistnevnte aksje er ned 1,43 prosent onsdag til 89,65 kroner og dermed ser UBS en oppside på Telenor på omlag 32 prosent.