Det var blandet til ned på børsene i Europa tirsdag og CAC 40 falt 0,5 prosent mens Dax i Franfurt steg 0,1 prosernt. Euronext 100 falt 0,3 prosent.Den norske kronen styrket seg til 5,35 kroner mot dollar og til 7,76 mot euro. 10-års renten falt 4 punkter, til 3,22 prosent, i følge Reuters.Hovedindeksen på Oslo Børs steg 0,1 prosent til 427,66 tirsdag. 10 av de 27 største og mest likvide aksjene steg mens 1 var uendret. Det ble omsatt aksjer for 3,6 milliarder kroner.Så langt i år er børsen ned 2,7 prosent. Det siste året er oppgangen på 16,8 prosent.
Tunge tapere Statoil falt 0,7 prosentYara var ned 0,9 prosentMarine Harvest falt 7,3 prosentREC falt 3,4 prosentNoen vinnere Norsk HydroTTS GroupTecoKjøpte mer i GoodtechOljeprisenMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserEuropa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen.
til 135,6 kroner mens til 308,5 kroner. til 3,18 kroner. Aksjen var den 4. mest omsatte på 243 millioner kroner. Selskapet fikk selskap av Cermaq, som falt 4,1 prosent til 76,75 kroner.Lakseprisene har falt kraftig i sommer og utsiktene til bedre laksepriser uteblir. Det skuffer investorene., til 10,7 kroner, på det som ser ut som en klassisk gevinstsikring etter en uke med en oppgang på godt over 30 prosent., som la frem solide regnskapstall for andre kvartal på morgenkvisten, ble dagens vinner blant de 27 største og mest likvide aksjene som inngår i OBX-indeksen.Norsk Hydro meldte om et resultat etter skatt på 1.546 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot 621 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge SME Direkt var det ventet et resultat på 1.067 millioner kroner.Aksjen steg 2,2 prosent til 39,76 kroner. meldte tirsdag morgen at de har sikret seg kontrakter for to nye boreutstyrspakker med SWS, Shanghai Waigaoqiao Shipyard i Kina. Aksjen steg 7,5 prosent til 11,4 kroner på den gode nyheten. ble dagens vinner, med en oppgang på 23,6 prosent til 68 øre, men omsetningen var på meget beskjedne 8.980 kroner. Etter stengtid på Oslo Børs kom det melding om at primærinnsider Holmen Industri Invest 1 AS hadde kjøpt kjøpt 108.000 aksjer i Goodtech ASA til kurs NOK 1,8927. Ny beholdning etter transaksjonen er 72.011.777 aksjer.Aksjen steg 4,3 prosent til 1,93 kroner tirsdag.Oljeprisen svingte 2 dollar i løpet av dagen, men da Oslo Børs stengte lå Brent-oljen på 118,34 dollar, opp 0,3 prosent.WTI-oljen lå på 99,4 dollar da Oslo Børs stengte. Det var opp 0,3 prosent fra slutt mandag.Nedgangen mandag kom, ifølge Marketwatch, som følge av frykt for at gjeldsproblemene i USA vil føre til svakere økonomisk vekst og redusert etterspørsel etter olje.Analytikere i Barclays Capital sa også at USAs statsgjeld kan ventes å være et hinder for oppgang i oljeprisene gjennom resten av tredje kvartal.Bloomberg skrev tirsdag at OPECs anerkjennelse av at Venezuela har verdens største oljereserver vil føre til en større produksjonskvote for landet, noe som vil bli fulgt opp med økt produksjon og eksport, uttalte president Hugo Chavez tirsdag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .