- Må tilpasse oss markedssituasjonen

Konsernsjef i Marine Harvest Alf-Helge Aarskog sa under onsdagens kvartalspresentasjon at økningen av tilbudet på laks senket prisene i 2. kvartal.

Alf-Helge Aarskog - Finansavisen

- Det er fair å si at det har vært et vel forsynt marked med rekordhøye priser. Når tilbudet så endrer seg, skjer det ting med markedet, sa konsernsjef i Marine Harvest Alf-Helge Aarskog, melder TDN Finans.- De underliggende driverne for denne bransjen, i å produsere gode produkter, er fortsatt der, sa han videre.I kvartalsrapporten skriver lakseselskapet at "markedet har ikke vært i stand til å justere seg til den plutselige endringen i tilbudssiden etter en lang periode med stabilt tilbud, høye priser og begrenset markedsføringsaktivitet."Aarskog sier de må tilpasse seg markedssituasjonen og at de har endret på organisasjonen. Selskapet vil fokusere langt mer å marked og kommunikasjon med kunder fremover.