Meget viktige nyheter du må få med deg

Uken som ligger foran oss inneholder et knippe meget viktige nyheter en hver investor burde få med seg. Her er listen over hendelsene som i størst graf kan påvirke markedet.

To tradere på NYSE - Foto: AP

Uken som nå ligger foran oss inneholder nok ikke de aller største spenningsmomentene makromessig men det er absolutt et knippe nyheter man bør få med seg.Tirsdag klokken 14.30 tikker det inn tall for såkalte housing starts i USA og det forventes denne gang at man har påbegynt 575.000 hus, mot 560.000 ved forrige korsvei. Veksten ventes å ligge på 2,70 prosent.Onsdag rettes blikket igjen mot USA, der man får statistikk for salg av allerede eksisterende boliger. Her forventes det at det er solgt 4,95 millioner hus mot 4,81 forrige gang. Veksten ventes å være 2,90 prosent, mot en nedgang på 3,80 prosent ved forrige korsvei.Torsdag blir denne ukens travleste dag makromessig, og klokken 14.30 kommer jobless claims-tallene som vanlig. Det er denne gang ventet at antall arbeidsledighetstrygd-søkende øker fra 405.000 til 410.000.Torsdag er det også duket for Philadelphia Fed., som forrige gang kom inn på -7,7. Denne gang er det ventet en indeks på 2.