Meglerhus anbefaler åtte aksjer

Strategene i Nordea stokker om i sine anbefalinger. Følgende aksjer spås en lysende fremtid.

Erik Roland, Nordea Savings & Asset Management. Foto: Selskapet
Børs

Denne uken velger strategene i Nordea å stokke om i sin anbefalte portefølje.- Vi gjør flere endringer i vår anbefalte ukeportefølje denne uken Polarcus går ut av porteføljen da vi venter at 2.kvartalsresultatene vil bli negativt påvirket av lav utnyttelsesgrad av flåten. Vi inkluderer Norwegian Air Shuttle i etterkant av sterke trafikktall, samt attraktiv verdsettelse og stigende yield, skriver Nordea.Dermed består porteføljen av følgende aksjer:• Norwegian Air Shuttle• Royal Caribbean Cruises• Aker Solutions• BWG Homes• Yara International• Statoil Fuel & Retail• Det Norske Oljeselskap

Nyheter
Børs