Meglerhus: - Kjøp disse sju aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er sju anbefalinger. Ny aksje inn i varmen og nytt hovedcase torsdag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport torsdag at de for tiden anbefaler kjøp av sju aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Yara International, Statoil Fuel & Retail, Norsk Hydro, Seadrill, Subsea 7, DnB NOR og Orkla.Sistnevnte kommer inn i varmen torsdag og er meglerhusets hovedcase akkurat nå.- Orkla brøt opp i går i samsvar med resultatet for andre kvartal. Trendgulv ved 48 kroner. Vi opererer med kjøpsanbefaling, kursmål 56 kroner og stop loss 47,5 kroner, kan man lese i rapporten.Orkla stiger torsdag 0,20 prosent til 50,30 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 11,30 prosent.Yara International er torsdag ned 0,03 prosent, DnB NOR faller 1,24 prosent, Subsea 7 er ned 0,48 prosent, Seadrill faller 0,98 prosent, Statoil Fuel & Retail er ned 0,09 prosent mens Norsk Hydro er ned 1,13 prosent.