Meglerhus kutter kursmål - anbefaler salg

Meglerhuset Morgan Stanley kutter kursmål trass i gode nyheter, mens Nordea Markets er imponert men anbefaler likevel salg.

Foto: Scanpix
Børs

Morgan Stanley melder onsdag at de kutter kursmålet på DnB NOR Markets fra 107 kroner til 101 kroner, trass i bankens sterke Q2-2011-rapport tirsdag.Målet blir tatt ned fordi DnB NORs kostnader var 3 prosent høyere enn analytikerne hadde forventet, samt at tap på lån også var høyere. 2011-2013-estimatene blir samtidig nedjustert med 5 prosent.Anbefalingen overvekt blir imidlertid ikke rørt i denne omgang.DnB NOR er onsdag opp 2,70 prosent til 77,85 kroner. Oppsiden ifølge Morgan Stanley kan dermed være på omlag 30 prosent.Samtidig melder Nordea Markets at de beholder sin salgs-anbefaling på Marine Harvest etter Q2-gudingen som kom fra selskapet. Kursmålet på 3,50 kroner blir også stående.Fiskeanalytiker Kolbjørn Giskeødegård mener guidingen ikke inneholdt de store nyhetene, men sier til iMarkedet Xpress at Marine Harvests cash flow er imponerende sterk.Marine Harvest, som har falt drøye 23 prosent bare den siste måneden, er onsdag ned 0,68 prsoent til 3,78 kroner.

Nyheter
Børs