Meglerhus med to ferske aksjetips

Morgan Stanley melder fredag at de er svekket i troen på norsk børsgigant, mens UBS hever kursmål etter at solide nyheter tikket inn torsdag.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP

Morgan Stanley melder fredag at de fjerner Yara International fra sin liste over best ideas fordi det meglerhuset karakteriserer som nøkkelkatalysatoren - Q2-rapporten - nå har blitt presentert.Meglerhuset opererer fremdeles med overvekt på Yara og tror aksjen kan ha solid oppside fremover, men ser ikke lenger på gjødselaktøren som sitt toppvalg, melder European MarketScope.Samtidig har UBS ifølge Stocklink valgt å heve kursmålet på fiskemataksjen Cermaq etter selskapets solide Q2-rapport som ble presentert torsdag. Målet tas fra 105 kroner til 110 kroner.Yara er fredag ned 0,71 prosent til 307,80 kroner mens Cermaq stiger 4,14 prosent til 81,75 kroner. Skal man ta utgangspunkt i UBS' kursmål på sistnevnte er oppsiden på drøye 34 prosent.