Nervøs åpning på børsene i New York

Det kan bli en ny god dag på børsene i New York, men Dow Jones trekker ned i åpningen. Apple ned fra de høyeste nivåene tirsdag kveld.

Fra New York Stock Exchange. Foto: AP

Dow Jones åpner ned 0,1 prosent 12.571 mens S&P er opp 0,1 prosent til 1.328,6. Nasdaq steg 2,22 prosent tirsdag og fortsetter opp 0,2 prosent onsdag, til 2.832 på sterke kvartaltall fra selskaper som IBM og Apple tirsdag.Apple er opp 3,4 prosent fra tirsdagens slutt, men på 389,9 dollar ligger den 10 - 15 dollar under de høyeste nivåene fra de høyeste nivåene i etterhandelen tirsdag, da aksjen var opp i 405 dollar. Det er det høyeste Apple noensinne har vært omsatt.Noen tror imidlertid aksjen skal videre opp på lengre sikt og fantaserer om 666 dollar , opp nye 66,6 prosent.American Airlines stiger 3,8 prosent på nyheten om at flyselskapet har bestilt 460 nye fly fra Boeing og Airbus .Ford faller 1 prosent til 12,96 dollar på nyheten om at selskapet kaller tilbake 20.000 SUVer, picups og trucks, og 6.000 reservedeler (brytere med feil) fra forhandlere.Følg utviklingen herMer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.