Overtar som sjef i Cermaq for nå

Finansdirektør i Cermaq, Tore Valderhaug, ble i dag konstituert konsernsjef i oppdrettsselskapet etter at at Geir Isaksen tidligere i vår takket for seg.

Foto: Scanpix

Under resultatpresentasjonen til Cermaq torsdag ble det klart at selskapets finansdirektør, Tore Valderhaug, blir konstituert konsernsjef, etter at Geir Isaksen tidligere i vår annonserte at han går til NSB.Valderhaug vil tiltre stillingen 25. juli i år, men beholder fortsatt posisjonen som finansdirektør.Tidligere i våres, 14. juni, var HegnarOnline i kontakt med selskapets styreformann Bård Mikkelsen. Allerede da ymtet han frempå at Valderhaug var en potenisell kandidat.- Dere har mange dyktige som i toppledelsen i Cermaq i dag, blant annet finansdirektør Tore Valderhaug. Kan det bli aktuelt å rekruttere internt?- Ja, jeg er enig. Det er mange dyktige mennesker som jobber i Cermaq, sier styreleder i oppdrettsselskapet, Bård Mikkelsen til HegnarOnline, og fortsetter;- Styret har akkurat blitt orientert, og vi vil om ikke lenge definere en passende og god rekrutteringsprosess. Vi vil i den sammenheng også se nærmere på hvilke kandidater vi har internt, sa Mikkelsen.