REC faller solid - meglerhus hever kursmål

Torsdag er det tilbake til hverdagen for REC, som faller tilbake over 4 prosent. Samtidig rykker nok et meglerhus ut og hever kursmålet på solselskapet.

REC-logo og solcellepanel fra selskapet - Foto: Finansavisen

Etter to dager med eventyrlig stigning er det brått tilbake til hverdagen for REC, som faller 4,19 prosent til 10,51 kroner.Da selskapet la frem sine tall tirsdag morgen falt aksjen rett ned til all time low på 7,70 kroner. Siden det har den steget solide 36,50 prosent.Siden tirsdag har også flere meglerhus, blant annet S&P Equity Research og Agilis Securities, rykket ut og sagt de anbefaler kjøp av solaksjen.Torsdag er det HSBC sin tur å oppdatere markedet, men denne gang er det ikke snakk om de store utslagene. Meglerhuset hever kursmålet fra 10 kroner til 10,90 kroner mens lar nøytral-anbefalingen de opererer med stå i fred.HSBC tror dermed kun på en ytterligere oppside for REC på rundt 3,70 prosent.