Røkke-selskap lander krillavtale

Aker BioMarine har inngått en langsiktig leveranseavtale av krillolje for fem nye år med Schiff Nutrition International. Nå skal selskapene se på muligheten for å utvikle produkter i fellesskap.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen
Børs

Schiff Nutrition International og Aker BioMarine har inngått en langsiktig leveranseavtale av krillolje. Selskapene vil i tillegg samarbeide om utvikling av nye produkter, heter det i en melding onsdag.Avtalen mellom de to selskapene har blitt utvidet med minimum fem nye år og Aker BioMarine skal levere inntil 300 tonn krillolje per år til Schiff Nutrition International.Det amerikanske selskapet Schiff Nutrition står bak verdens ledende krillolje merkevare, MegaRed, mens Aker BioMarine er eksklusiv leverandør av Superba krillolje og andre krillbaserte produkter til selskapet.- Schiff Nutrition, med selskapets ledende merkenavn MegaRed, er en plattform for langsiktig vekst i Aker BioMarine. Vi er stolte over å være partner med Schiff i den videre utviklingen av fosfolipid krillolje uten ettersmak eller lukt av fisk. Schiff Nutrition har investert betydelig for å vokse denne kategorien. Vi ser frem til å utvikle nye krillbaserte produkter sammen med Schiff, sier Hallvard Muri, konsernsjef i Aker BioMarine i en melding.

Nyheter
Børs