Thrilleren fortsetter på Wall Street

Amerikanske politikere fortsetter å krangle om landets økonomiske utfordringer. Det er ikke godt nytt i aksjemarkedet.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Usikkerheten i forhandlingene om budsjettkutt og heving av gjeldstaket preger fremdeles utviklingen på Wall Street. Torsdag falt Dow Jones 0,51 prosent til 12.240,11 poeng mens den teknologitunge Nasdaq-indeksen la på seg 0,05 prosent før den sluttet på 2.766,25 poeng. S&P 500 endte uforandret.Les også: Jan Petter Sissener frykter ikke børskollapsRepublikanerne i Kongressen utsatte sent torsdag kveld en avstemning om sitt forslag om en sparepakke fordi de mangler støtte i sitt eget parti.Etter flere timer med intense forhandlinger bak lukkede dører greide ikke den republikanske presidenten i Representantenes hus, John Boehner, å få nok av de mest konservative Tea Party-medlemmene til å støtte hans forslag. Uten støtte fra Tea Party-aktivistene vil ikke forslaget få flertall i en avstemning i Representantenes hus.Slik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen