Forvalter Dag Marius Nereng i Handelsbanken sier til Finansavisen tirsdag at han har stor tro på følgende tre aksjer fremover:
Siem Offshore, MorpolSchibsted.
og Forvalteren tror den ferske Hellas-avtalen som nylig ble klar kan bidra til å roe noen av nervene, men at man kanskje ikke har sett det siste av gjeldsproblemene i det sør-europeiske landet.- Det har nå kommet en pakke som ikke løser problemet, men kanskje man skyver på det i så lang tid at aksjemarkedet velger å fokusere på andre ting, sier senior porteføljeforvalter Nereng.I tillegg sliter USA med mye statsgjeld og finansminister Timothy Geithner har varslet at statskassen er tom 2. august om ikke gjeldstaket heves, mens Kina har foretatt innstramninger i den økonomiske politikken for å bekjempe inflasjonen.- Opp mot disse negative argumentene kommer prisingen på børsen. Denne er i den lave enden målt mot trend PE, og det er ofte et godt tidspunkt å kjøpe aksjer på, sier Nereng.