Tror på opptur - har fire aksje-favoritter

Daglig leder John E. Skajem i Atlas Securities tror markedet kan skyte fart i andre halvår. Her avslører han hvilke fire aksjer han har aller mest tro på fremover.

Foto: iStockPhoto

Daglig leder John E. Skajem i Atlas Securities sier til Finansavisen onsdag at han tror på børsopptur og bedre tider i andre halvår av 2011.- Veksten vil hente seg inn igjen i 2. halvår. Fundamentale drivere ligger fortsatt til rette for bedre makrotall med imøtekommende pengepolitikk, økning i etterspørsel etter konsumvarer og vekst i fremvoksende økonomier, sier Skajem.Han har Statoil blant sine aksjefavoritter - en aksje han mener er billig på dagens nivåer.- Vi forventer at Statoil skal levere svake produksjonstall for olje og gass som følge av vedlikehold, men oljen holder seg godt over nivåene fra første kvartal. Vi forventer i tillegg en gevinst ved salg av andeler i Peregrino-feltet i kvartalet som gikk, sier Skajem.Her er aksjene den daglige lederen har mest tro på fremover:- Cecon (Oslo Axess)- Songa Offshore- Atea- Statoil