Ukens 24 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB NOR, Nordea, Handelsbanken og Arctic satser denne uken på 24 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett i Arctic Fund Management. Foto: Finansavisen

Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets, meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken og sjefsforvalter Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 24 aksjer denne uken.Alle utenom Collett er enige om RCCL, mens alle utenom Tunaal er enige om Yara. Roland er enig med Johnsrud om Aker Solutions og Statoil Fuel & Retail, og med Tunaal om BWG Homes.Johnsrud er på sin side enig med Tunaal om Seadrill, og med Collett om Subsea 7. Til slutt er Collett og Tunaal enige om Algeta.Dette er de 24 aksjene de fire satser på denne uken:Aker SolutionsAlgetaAteaAvocet MiningBW OffshoreBWG HomesDeep Sea SupplyDet norskeEmgsFred. Olsen EnergyGjensidigeNorsk HydroNorwegianOperaOrklaRCCLRECSeadrillStatoilStatoil Fuel & RetailStorebrandSubsea 7Wilh. WilhelmsenYaraArctic har ifølge avisen gjort det suverent best så langt i år (per 18/7), med en avkastning på 7,3 prosent. DnB NOR Markets er nærmest med et fall på 8,7 prosent. Handelsbanken og Nordea er ned henholdsvis 12,1 og 16,9 prosent. Hovedindeksen har falt 6,3 prosent siden nyttår (3/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.