Hovedindeksen har tatt seg litt opp fra en åpning på mer enn ett prosentpoeng i minus. Hovedindeksen på Oslo Børs handles ned 0,62 prosent på 419,27 poeng ved lunsjtider.Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i september, er ned 0,2 prosent og står nå i 117,12 dollar.
De storePSI Group Tidligere i dag la PSI Group frem sine kvartalstall.Fremdeles nervøst i USAMakrotall er ventet opp 2,5 prosent på årsbasis i juli. BNP steg 5,3 prosent i 2. kvartal 2011 Moody's nedgraderte Kypros tall fra NAVHendelser videre utover denne handelsdagen på Oslo Børs:
  • USA: Foreløpig BNP for 2. kvartal klokken 14.30USA: Foreløpig BNP for 2. kvartal klokken 14.30
  • USA: Foreløpig kjerne PCE for 2. kvartal klokken 14.30USA: Foreløpig kjerne PCE for 2. kvartal klokken 14.30
  • USA: Chicago PMI for juli klokken 15.45USA: Chicago PMI for juli klokken 15.45
  • USA: Endelig Michigan Confidence for juli klokken 15.55USA: Endelig Michigan Confidence for juli klokken 15.55
Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserEuropa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen.
Fred Olsen Energy, Prosafe, Yara og Questerre er alene blant de stoer om å være i pluss. De er alle opp mellom en halv og en prosent.Eltek, PGS, RCL og Schibsted faller alle mer enn to prosent. I andre kvartal 2011 fikk selskapet et nettoresultat på minus 6,56 millioner kroner av en omsetning på 125,69 millioner kroner.- PSI har til hensikt å heve avtalen om salg av forretningsområdet Cash Management CIT/ATM, grunnet kjøpers betalingsmislighold, skriver PSI. Denne salgsavtalen var på 190 millioner svenske kroner.PSI handler nå på 6 kroner, opp 4,35 prosent. Usikkerheten i forhandlingene om budsjettkutt og heving av gjeldstaket preger fremdeles utviklingen på Wall Street. Torsdag falt Dow Jones 0,51 prosent til 12.240,11 poeng mens den teknologitunge Nasdaq-indeksen la på seg 0,05 prosent før den sluttet på 2.766,25 poeng. S&P 500 endte uforandret.Den uavklarte situasjonen tynger de europeiske børsene, og alle tonangivende markeder er i minus.Konsumprisindeksen for medlemslandene i ØMU Det er noe svakere enn foregående måned.Sveriges , sammenlignet med samme kvartal året i forveien. Det var bedre enn analytikerne hadde forventet.Kredittrangeringsselskapet to nivåer onsdag. Nå ligger landet an til å bli det fjerde i eurosonen som vil trenge gjeldshjelp.Og her hjemme viser at antallet helt ledige har, korrigert for sesongvariasjoner, økt med 600 personer i løpet av juli. Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .