- Aksjen har en oppside på 240 prosent

Arctic Securities kutter kursmålet på aksje som har falt over 30 prosent den siste måneden, men tror likevel den skal stige voldsomt. Deutsche Bank reduserer kursmål med 42 prosent.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Arctic Securities melder fredag at de fremdeles anbefaler kjøp av oljeaksjen Noreco., til tross for at de reduserer kursmålet fra 18 kroner til 16 kroner.Noreco er fredag ned 6,75 prosent til 4,70 kroner, og dermed tror Arctic at aksjen har en oppside på vanvittige 240 prosent.Samtidig rykker Deutsche Bank ut og kutter kursmålet på Norske Skog med 42 prosent - fra 13 kroner til 7,50 kroner. Meglerhuset har en hold-anbefaling på aksjen.Norske Skog er fredag ned 3,65 prosent til 4,75 kroner. Deutsche Bank tror trass i det kraftige kuttet i kursmålet altså at aksjen kan stige 58 prosent fremover.Fondsfinans oppgraderer fredag TGS-Nopec fra salg til nøytral. Kursmålet kuttes fra 125 kroner til 120 kroner. Aksjen blir omsatt til 127,50 kroner fredag.