Analytiker Oddbjørn Windstad i det lille meglerhuset Apollo Markets omtaler i dag PGS som dagens case. Videre får Yara og Prosafe en kjøpsanbefaling mens Aker Solutions og RCL får en kortsiktig kjøpsanbefaling.- Petroleum Geo-Services er blant de aksjene på Oslo Børs som har falt kraftigst tilbake i august. I forrige uke etablerte aksjen en bunn og foretok en vellykket test av støtten på 60 kroner. Mandag nådde aksjen vårt første kursmål 70 kroner før den falt tilbake slik det typisk skjer ved første gangs test av motstand, skriver Windstad.- Stochastics indikerer at momentumet i aksjen styrker seg, og gårsdagens utvikling gjennom dagen støtter dette. Signal: Kortsiktig kjøp Sist: 68,80 Kursmål: 76/83, avslutter Windstad.Apollo Markets' analyser har typisk en tidshorisont på noen dager til noen uker. Meglerhuset opererer med kursmål og stop loss for flere tidshorisonter, beregnet på tradingorienterte og mer langsiktige aktører.