Tidligere i dag la Opera Software frem sine kvartalstall. På Oslo Børs faller aksjen 3,57 prosent til 29,70 kroner.Analytiker Espen Torgersen i Carnegie mener det er ganske urimelig.- Det er ingen grunn til at Opera-aksjen skulle falle i dag. Den har jo holdt seg bra relativt til mye annet i teknologisektoren den siste tiden, og rapporten isolert sett var som forventet, sier Torgersen til Reuters.Torgersen ser heller ikke noen grunn til å henge seg opp i at guidingen for 2011 var noe lavere enn konsensus.- Jeg synes at når de leverer så bra som de gjør i et sånt marked, så er det ingen grunn til at selskapet ikke skulle være på rett kurs i forhold til det de har sagt før. Aksjen burde fått en bedre mottakelse enn dette på en ellers ganske positiv dag på Oslo Børs, avslutter Torgersen. Oppsiden kan være på 70 prosent - om vi skal tro analytikerne.