I dagens rapport fra Investtech beskrives TTS Group og Avocet Mining som kjøpskandidater.
- TTS Group ASA ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen tester støtten ved ca. 9,50 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 9,50 kroner vil utløse et salgssignal. Aksjen beveger seg også innenfor en rektangelformasjon, med støtte rundt 7,75 kroner og motstand ved ca. 11,75 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Tyvand.- Avocet Mining plc har brutt den fallende trenden. Dette indikerer svakere falltakt eller mer horisontal utvikling. I tillegg til trendbruddet, har kursen også brutt motstanden rundt 22,50 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert. Aksjen er imidlertid svakt negativ på innsidehandler etter at EVP Richard Gray solgte nærmere en tidel av sine Avocet Mining-aksjer for en million kroner tidligere i august. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Tyvand.