Analytiker spår Oslo Børs i 400 poeng

-Våre modeller tilsier at OSEBX i løpet av få dager stiger opp mot 400, sier analytiker Oddbjørn Windstad til HegnarOnline.

Oddbjørn Windstad.
Børs

Torsdagen falt hovedindeksen på Oslo Børs 4,83 prosent til 375,36 poeng. Da handelen startet på fredag fortsatte nedturen.Positive nøkkeltall fra USA sørget derimot for at hovedindeksen i en stille stund krøp over i positivt terreng.Les også: Står vi foran stupet, eller blir det et nytt rally?-Oslo Børs åpnet kraftig ned i dag, noe som typisk skjer ved etablering av bunner. Mange kastet kortene da markedet åpnet såpass kraftig ned i dag, sier Oddbjørn Windstad, analytiker i Apollo Markets, til HegnarOnline.-Utviklingen siden åpning er sterk, det øker sannsynligheten for at støtten på 370 holder og at markedet får en rekyl. Våre modeller tilsier at OSEBX i løpet av få dager stiger opp mot 400. Vi anbefaler å dekke inn shortposisjoner og å vekte seg opp med longposisjoner, sier analytikeren.Les også: Saltvedt: En resesjon vil torpedere oljeprisen-I et lengre perspektiv er det viktig å være seg bevisst at den lange stigende trenden er brutt og at sentimentet dermed har snudd negativt. Neste korsvei blir opp mot 400, det vil da være meget viktig om indeksen har styrke til å bryte denne motstanden eller om markedet i stedet faller tilbake, avslutter Windstad.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 376,61 poeng, opp 0,33 prosent.