Arctic snur fra salg til kjøp på jumboaksje

Analytiker Christopher Møllerløkken i Arctic Securities er snur fra en fulltreffer-salgsanbefaling til en kjøpsanbefaling på en av børsens jumboaksjer.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

- Det er alltid vanskelig å time perfekt, vår kjøpsanbefaling kan være litt tidlig da TGS fortsatt er salg for investorer som forsøker å redusere sin generelle aksjeeksponering, skriver analytiker Christopher Møllerløkken ifølge TDN Finans i en oppdatering fra meglerhuset torsdag kveld.Møllerløkken viser til at TGS fortsatt har best utvikling i sin peer-gruppe det seneste året. Siden Arctic Securities publiserte sin salgsanbefaling forrig uke, har TGS-aksjen har falt 26 prosent. Nå tar meglerhuset opp anbefalingen til kjøp, men erkjenner at det kanskje er litt tidlig.Kursmålet på 150 kroner opprettholdes.