Handelsbanken Capital Markets melder torsdag at de kutter kraftig i kursmålet på RCCL. Målet tas ned 40 prosent - fra 243 kroner til 143 kroner.Meglerhuset gjør samtidig helomvending hva anbefaling gjelder og går fra kjøp til reduser.Meglerhuset tar ifølge TDN Finans også ned sin justerte EPS-anslag med 28 prosent for 2012 og 19 prosent for 2013. 2011-estimatet røres ikke i denne omgang.- Vi mener at problemene som USA og eurosonen møter for øyeblikket sannsynligvis vil øke i omfang gjennom andre halvår 2011, noe som vil føre til svake prising og nedadgående trend i nettoyield. I tillegg vil lavere BNP-vekst i USA og eurosonen påvirke forbruk innen reiseliv negativt, heter det i en oppdatering fra Handelsbanken.RCCL faller torsdag 1,54 prosent til 134,40 kroner.Nordea Markets er samtidig styrket i troen på SAS etter selskapet solide kvartalsrapport onsdag. Hold-anbefalingen blir ifølge Stocklink gjentatt, men kursmålet heves 25 prosent fra 15 svenske kroner til 20 svenske kroner.SAS er tirsdag opp 3,70 prosent til 15,40 kroner og dermed ser Nordea en oppside for flyaksjen på 30 prosent.