I et intervju med HegnarOnline onsdag sa Roger Berntsen i Netfonds at 360 poeng var et viktig nivå for hovedindeksen. Så lenge vi ikke faller under det nivået, mente han vi kunne starte klatringen mot 400 poeng.
-De neste dagene blir det viktig å følge med på de tekniske nivåene. Så lenge 360 holder, kan vi snart se 400. Nå er det psykologien som styrer. Det er ikke snakk om en rasjonell prising, sa Berntsen til HegnarOnline onsdag.-Da skal vi teste en ny bunn. Jeg snakker da om 344 som var sluttkurs 10. august. Skal du gjøre gode investeringer, må du tørre å handle når panikken råder. Se bare på svingningene som fant sted da hovedindeksen var nede i 324 og den sluttet på 348, sa Berntsen onsdag.Vi understreker at Berntsen snakker om 360 som en sluttkurs.-Det vil være volatilt på børsen, men jeg er fremdeles positiv på sikt. I et slikt klima er det viktig for de langsiktige investorene å sitte rolig, sier Berntsen til HegnarOnline torsdag.