I løpet av onsdagen gikk CAC 40-indeksen opp 0,72 prosent mens DAX-indeksen i Tyskland og FTSE 100-indeksen i London falt henholdsvis 0,73 prosent og 0,47 prosent.Konsumprisindeksen for landene som deltar i eurosamarbeidet (ØMU) falt 0,6 prosent på månedsbasis i juli. Det var som ventet. Årsveksten var 2,5 prosent. Det var også i tråd med forventningene.Kjerneinflasjonen steg 1,2 prosent på årsbasis, mot ventet på 1,6 prosent at Frankrike og Tyskland tar til orde for en felles skatt på finansielle transaksjoner, noe som bidro til å senke Wall Street. Den franske presidenten Nicolas Sarkozy og den tyske statsministeren Angela Merkel er dessuten enige om å si klart nei til utstedelse av felles europeiske gjeldsbrev eller obligasjoner. I juli økte produsentprisene i USA med 0,2 prosent sammenlignet med måneden før. Analytikerstanden ventet en vekst på 0,1 prosent.Amerikanske statistikkmyndigheter forteller at PPI, eksklusive mat og energi, økte med 0,4 på månedsbasis. Her var det ventet en oppgang på 0,2 prosent.På årsbasis økte produsentprisene med 7,2 prosent. Ser vi bort i fra mat og energi var oppgangen på 2,5 prosent. Her var det ventet en oppgang på henholdsvis 7,0 prosent og 2,3 prosent.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og