I DnB NOR Markets makroøkonomiske rapport torsdag kommer meglerhuset med en rekke spådommer for tiden som kommer.
og peker i den forbindelse på to store bekymringer. Den ene er for stramme budsjetter, og den andre er muligheten for et sammenbrudd i Eurosonen.Makroøkonom Kyrre Aamdal, DnB NOR Markets, utdypet sine bekymringer i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.Uroen for Eurosonen og ikke minst banksystemet har også satt fart i salgspresset på børsene både i Europa, i Norge og i USA.Det var også dystre tekniske analyser av blant annet hovedindeksen, Statoil, Norsk Hydro og RCL.Det var også debut for "Skattefellen", med advokat Gry Nilsen. Hver torsdag fremover vil hun svare på en rekke vanlige spørsmål rundt skatt og arv.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.