Det er mandag tredje dag på rad at de asiatiske børsene står i rødt. Samleindeksen MSCI Asia Pacific er ned 1,1 prosent, og cirka syv aksjer faller for hver tredje som stiger.Aksjene har ifølge Bloomberg News falt 14 prosent de siste fire ukene. I tillegg til gjeldsproblemene i Europa, er nedgangen også knyttet til frykten for den amerikanske økonomien.Nikkei-indeksen i Japan er ned 0,35 prosent, mens den bredere Topix faller 0,42 prosent.Shanghai Composites i Kina svekker seg 0,64 prosent, Hang Seng-indeksen i Hong Kong er ned 0,93 prosent. Den autralske indeksen S&P/ASX 200 faller 0,20 prosent. Toyota Motor er mandag ned 1,6 prosent til 2,73 yen i Tokyo. Nissan Motor, som har Nord-Amerika som sitt største marked, faller 1,5 prosent, mens Honda Motor, som har 83 prosent av sitt salg utenfor Asia, er ned 0,9 prosent.Australske BlueScope Steel faller hele 6,3 prosent etter at selskapet mandag rapporterte et tap på 999 millioner australske dollar i andre kvartal.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og