Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Schibsted ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Fasaden på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Schibsted som dagens kjøpskandidat.- Schibsted ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen har imidlertid en mulig hode-og-skuldre-formasjon under utvikling, skriver Investtech.- Etablert brudd under støtten ved 147 kroner, helst på økende volum, vil signalisere videre nedgang. Aksjen har støtte ved ca. 155 kroner og motstand ved ca. 174 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.