Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-ElectroMagnetic GeoServices ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Espen Grønstad. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives ElectroMagnetic GeoServices som dagens kjøpskandidat.- ElectroMagnetic GeoServices ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Kursen har falt kraftig etter salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 11,90 kroner, skriver Investtech.- Objektivet ved 10,21 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen tester støtten ved ca. 9,40 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumbalansen er negativ og svekker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.- RSI er oversolgt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon opp snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.