Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Videre oppgang er signalisert, skriver Investtech og anbefaler kjøp av aksjer i TGS Nopec.

Espen Grønstad. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives TGS Nopec som dagens kjøpskandidat.- TGS Nopec Geophysical har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 150 kroner. Videre oppgang til 175 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 147 kroner og motstanden ved ca. 164 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: KjøpskandidatLes også: Sjeføkonom: Problemene i USA er ikke over