Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Stolt-Nielsen ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Espen Grønstad. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Stolt-Nielsen som dagens kjøpskandidat.- Stolt-Nielsen ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, noe som også signaliserer oppgang. Aksjen har støtte ved ca. 112 kroner og motstand ved ca. 153 kroner.- Volumet har tidligere vært lavt rundt kurstopper og høyt rundt kursbunner. Dette svekker den stigende trenden og kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs