Dagens kjøpskandidat til himmels på Oslo Børs

Tidlig mandag morgen beskrev Investtech Det Norske Oljeselskap som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs. Det ble en innertier.

Investtech.
Børs

I analysenytt fra Investtech, som ble sendt ut før klokken 06.00 ble Det Norske Oljeselskap beskrevet som dagens kjøpskandidat på Oslo børs.- Det Norske Oljeselskap har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen har støtte ved ca. 19,10 kroner og motstand ved ca. 26,00 kroner. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Dette svekker trendbruddet, skriver Investtech.- RSI er oversolgt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon opp snart bør komme. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en fallende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Like før børsen åpnet sendte selskapet ut en oppdatering i forbindelse med et gassfunn i Barentshavet. Foreløpige beregninger viser at funnet er på mellom 10 og 50 milliarder Sm3 utvinnbar gass, som tilsvarer mellom 63 og 315 millioner fat oljeekvivalenter. Det norske har en andel på 20 prosent i funnet.Aksjen stiger 12,85 prosent samtidig som Oslo Børs faller 3,50 prosent.