Leder av Optimum Asset Management, Marius Bruu, sier til HegnarOnline onsdag at han fremdeles er positiv til Oslo Børs. Han syns samtidig mange av aksjene på børsen begynner å se attraktive ut etter korreksjonen man nylig var i gjennom.- Når aksjekursene faller til under åtte ganger inntjening er det naturlig at mange benytter sjansen til å kjøpe aksjer. Når man barberer omsetning og inntjening for store, solide selskaper med 30-40 prosent og de fortsatt ser rimelige ut, fremstår mange av aksjer attraktive ut sammenlignet med mange alternativer. Vi mener Oslo Børs fortsatt er attraktiv, men også selskaper internasjonalt syntes interessante, sier Bruu onsdag.Han trekker videre frem oljeprisens betydning for utviklingen videre i aksjemarkedet.- Vi er fortsatt moderat positive til Oslo Børs fremover. Så langt holder oljeprisen seg relativt høy og vi forventer ikke ytterliggere svekkelse i det korte bildet. Mest sannsynlig vil oljeprisen holde seg høy ut året, men på lengre sikt blir vi ikke overrasket dersom vi ser perioder med 20 prosent fall i prisen eller mer. Utløsende faktorer for fall vil blant annet kunne være lavere global etterspørsel, Libyas produksjon tilbake til nivåer før borgerkrigen, økt eksport fra Irak og Russland, sier Bruu.Han råder investorene generelt sett til å holde seg til de store og trygge selskapene eller til fond, og mener dette ikke er tiden for å ta sjanser.Vi liker fortsatt solide selskaper med gode merkenavn, topp ledelse, lav gjeld og ikke minst god utbyttekapasitet. Vi mener det ikke er tid til å bli overmodig og vil på generell basis anbefale de fleste å investere i gode aksjefond. Da får man en rekke fordeler og ikke minst et team som jobber profesjonelt med aksjeplukking 12 timer om dagen, uttaler Bruu.Skulle man likevel ønske noe økt risiko har Optimum Markets-lederen et par tips i ermet.- Dersom du vil øke risikoen ser vi Aker, Orkla, Subsea 7 og Olav Thon Eiendomsselskap som attraktive selskaper på Oslo Børs. En rekke egenkapitalbevis fra norske sparebanker betaler også solide utbytter og er interessante dersom du kan leve med noe lavere likviditet, avslutter Bruu.Optimum er et verdipapirforetak som startet i 1991 og som forvalter 8 milliarder kroner på vegne av norske kunder.