Torsdag 18. august 2011 legger flere profilerte børsaktører frem sine tall for andre kvartal. Golar LNG, Eltek, Q-Free, Lerøy Seafood, Hurtigruten, Telio, Codfarmers og DOF er bare noen av aktørene som presenterer sine Q2-rapporter.Utenfor Norges grenser presenterer blant annet gigantene Hewlett Packard, China Mobile og SBM Offshore sine tall.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn litt bedre enn analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det positiv overraskelse også denne gang?Fra USA kommer også ledende indikatorer samt Philadelphia FED-tallene.Her er alle dagens hendelser:
- Hurtigruten: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30 i Narvik, webcast kl 11:00- Eltek: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30 på Hotel Continental, webcast- Golar LNG: Resultat per 2. kvartal, publisering før børsåpning, telefonkonferanse kl 15:30- Lerøy Seafood: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 10 i forbindelse med "Hordaland på børs" på Scandic Bergen City. Webcast- SeaBird Exploration: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:00 på Hotel Continental, webcast- Codfarmers: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30 på Shippingklubben- Q-Free: Resultat per 2. kvartal, Presentasjon Felix Konferansesenter kl 09:00, webcast- NattoPharma: Resultat per 2. kvartal- DOF: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl. 08:30 Norges Rederiforbund- Bergen Group: Resultat per 2. kvartal, publisering kl 08:00, presentasjon kl 14:35 i forbindelse med "Hordaland på børs", Scandic Bergen City, webcast- Polaris Media: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 08:30 på Felix Konferansesenter.- North Energy: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 på Felix Konferansesenter. Webcast- Spectrum: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 på Felix Konferansesenter, webcast- Aktiv Kapital: Resultat per 2. kvartal, telefonkonferanse kl 09:00- Telio: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 på Felix Konferansesenter.- Bridge Energy: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 på Hotel Continental- Photocure: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 11:30 på Shippingklubben, webcast- Sparebanken Vest: Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 15:00 i forbindelsen med "Rogaland på børs", Scandic Bergen City.- Skiens Aktiemølle: Resultat per 2. kvartal- Borgestad: Resultat per 2. kvartal- Belships: Resultat per 2. kvartal- Cellcura : Resultat per 2. kvartal, presentasjon kl 09:00 Vika Atrium- China Mobile, Hewlett Packard, SBM Offshore, Rosneft Oil, Gap, Shipping Finance International, Golar LNG Partners- Japan: Handelsbalanse juli- UK: Detaljhandel juli kl 10:30- USA: KPI juli kl 14:30- USA: Jobless Claims for uke 28 kl 14:30- USA: Ledende indikatorer juli kl 16:00- USA: Philadelphia FED august kl 16:00- USA: Bruktboligsalg juli kl 16:00- Statkraft: Resultat per 2. kvartal- DnB NOR: Publiserer tertialrapporten "Økonomiske utsikter 2/2011"- Scana Industrier: Presentasjon av kvartalsresultat kl 08:00 på Hotel Continental, webcast