Dette skjer i dag - kan rapporten snu stemningen?

Onsdag 3. august byr på tall fra flere store, internasjonale selskapet. Den viktige ADP-rapporten gir også en indikasjon på USAs arbeidsmarkedsrapport fredag.

Wall Street i New York. Foto: Berit Roald / SCANPIX Roald, Berit
Børs

Onsdag 2. august kommer den viktige ADP-rapporten med oppdateringer på det amerikanske arbeidsmarkedet, som regnes som en god indikasjon på fredagens arbeidsmarkedsrapport.Her er alle dagens hendelser:Makrotall og nyheter - Kina:PMI for tjenestesektoren i juli- ØMU:PMI for tjenestesektoren i juli, endelig tall, kl 09:58- SSB: Eksport av laks kl. 10.00- ØMU:Detaljhandelstall for juni kl 11:00- USA:ADP-rapporten for juli kl 14:15, ventet 100.000 ifølge Reuters- USA:ISM for tjenestesektoren i juli kl 16:00, ventet 53,5, PMI og for tjenestesektoren ventet 53,6 ifølge Reuters- USA:Industriordre kl 16:00, ventet -0,7% ifølge ReutersUtenlandske tallpresentasjoner:- Agrium, Atwood Oceanics, Axel Springer, Eagle Bulk Shipping, Garmin, GT Solar International, McDermott International,Memcectronic Materials,, Samsung Heavy Industries, Societe Generale, Time Warner, Transocean, TRW Automotive Holdings,UniCredit, W&T Offshore