Dette skjer i dag - solide nyheter gir opptur?

Torsdag 4. august byr på en rekke nyheter man bør få med seg, og det er spesielt en hendelse klokken 14.30 man venter spent på. Flere profilerte børsaktører legger i tillegg frem kvartalstall.

Børs

Torsdag 4. august 2011 kan blant annet by på ferske kvartalstall fra Norske Skog og TGS, samt fra Deutsche Telekom, GM, Rio Tinto og Telecom Italia.Fra ØMU og fra Storbritannia er det ventet rentebeslutninger og her hjemme får vi oppdaterte tall for arbeidsledigheten.En annen nyhet å se opp for er jobless claims uketall fra USA som kommer klokken 14.30 norsk tid. Forrige torsdag kom tallene inn litt dårligere enn analytikerne hadde trodd på forhånd. Blir det positiv overraskelse denne gang?Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser:- Norske Skog: Resultat per 2. kvartal- TGS-Nopec: Resultat per 2. kvartalUtenlandske:- Apache, CF Industries, Deutsche Telekom, Diana Shipping, El Paso, Fluor, GM, Rio Tinto, Telecom Italia, Tidewater, UnileverMakrotall og nyheter:- Norge: AKU-ledighet for mai kl 10:00- Norge: Konjunkturbarometer 2.kv kl 10:00- Tyskland: Industriordre kl 10:00- UK: Rentebeskjed kl 13:00- ØMU: Rentebeskjed kl 13:45, pressekonferanse kl 14:30- USA: Jobless Claims for uke 28 kl 14:30